CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

Coneix els ponents de la jornada #Mediarefugiats

En pocs dies tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (UPF) la Jornada Media i Refugiats, la qual busca obrir un àmbit de reflexió en una matèria que commou, condiciona i interpel·la a la societat i als polítics. La cita serà el proper dijous 20 d’octubre   i comptarà amb la participació de periodistes, juristes, professors, escriptors i representants d’ONGs.

Taules Rodones, conferències i debats a dues bandes formen part d’un programa que presentaran els presidents del Consell de la Informació de Catalunya, Roger Jiménez i de la Comissió d’Arbitratge, Queixes i Deontologia del Periodisme,   Rafael de Mendizábal, amb el cap d’Estudis de Periodisme de la UPF, Xavier Ramon.

L’impacte de la crisi dels Refugiats, el comportament d’Europa davant aquesta situació, el llenguatge i el comportament emprat pels mitjans a l’hora d’informar sobre ella, el poder de la imatge o propostes de bones pràctiques informatives ompliran la jornada. 

Coneix el perfil_dels  ponents que intervindran (PDF)

programa_mediarefugiats1

programa_#mediarefugiats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *