29/09/2016

El CIC i la Comisión de Quejas organitzen la jornada “Media i refugiats”

eye-1255968_640

La situació a Síria, la irrupció de l’Estat Islàmic, la inestabilitat a l’Afganistan, Somàlia, Sudan i altres llocs projecta sobre Europa la crisi dels refugiats. Durant 2015 van arribar a Europa més d’un milió, la Unió Europea va multiplicar els cims per donar una solució al problema per, finalment, distribuir entre els seus socis, no tots, contingents d’acollida i, al mateix temps, tancar un acord amb Turquia, molt criticat per oenegés, organitzacions cíviques i diferents corrents progressistes.

La crisi dels refugiats està present tots els dies en els mitjans, forma part de la crisi d’identitat i de cohesió de la Unió Europea i manté obert el debat sobre el paper exercit pels governs i pels mitjans de comunicació en abordar el problema i informar sobre ell.

La jornada ‘Media i refugiats’, organitzada pel Consell de la Informació de Catalunya i la Comissió d’Arbitratge, Queixes i Deontologia del Periodisme, vol obrir un àmbit de reflexió en una matèria que commou les consciències, condiciona els comportaments socials i interpel·la als polítics de totes les ideologies

Consulta el programa en PDF_#MediaRefugiats

Com arribar a la Jornada Media i refugiats?

NO CAL FER INSCRIPCIÓ. ENTRADA LLIURE. Per a més informació envia un email a cic@periodistes.org o truca’ns al 93/317.19.20

 

Logo-CIC-positiu-colorweb

programa_mediarefugiats2

 Amb el suport de: presidencia

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: