CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

El grup de Treball Periodisme per la Pau presenta un estudi sobre la cobertura de la guerra d’Ucraïna

El Grup de Treball de Periodisme per la Pau del Col·legi de Periodistes, organitza l’acte “El periodisme i les amenaces a la pau mundial” el proper dilluns 12 de juny, a les 18.30 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10). Durant la sessió, es presentarà la recerca realitzada pels membres del grup sobre la cobertura de la guerra d’Ucraïna, amb la col.laboració del Consell de la Informació de Catalunya.

L’estudi ha tingut en compte, per primera vegada, l’Annex D del Codi Deontològic dels periodistes catalans, el qual ofereix directrius ètiques sobre la cobertura de conflictes bèl·lics o armats.

El president del Consell de la Informació de Catalunya (CIC), Josep Carles Rius, i el  degà del Col·legi de Periodistes, Joan Maria Morros, intervindran a l’acte.

Participa la periodista Llúcia Oliva, que també va ser presidenta del CIC, i els també periodistes Xesco Reverter de TV3, Cristina Mas del diari Ara, Ramon Aymerich de La Vanguardia. La taula de debat estarà moderada per les periodistes Olga Garcia i Clara Esparza, membres del Grup de Treball de Periodisme per la Pau.

Aquest acte pretén analitzar de manera crítica i constructiva la cobertura del conflicte a Ucraïna i reflexionar sobre el paper del periodisme en la construcció de la pau mundial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *