09/04/2020

Consulta el repositori digital del CIC

Ja pots consultar el repositori digital del Consell de la Informació de Catalunya, con las últimas actividades realizadas.

Si os ve de gust, trobareu les jornades del CIC sobre #FakeNews, tots els Comunicats que hem anat fent, recomanacions, activitats sobre ètica periodística en què hem anat participant amb periodistes reconeguts, etc …

El  repositori digital del CIC conté un fons documental on es poden trobar des de documents oficials generats al llarg dels seus anys de funcionament, així com comunicats o publicacions, fins esdeveniments i jornades que s’han dut a terme o en els quals ha intervingut el CIC.

Actualment, disposa ja de 233 ítems de consulta pública.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: