02/04/2020

Ajornada la conferència anual de consells de premsa europeus

La conferència anual de la Alliance of Independent Press Councils of Europe (AIPCE), que estava previst celebrar la Nicòsia (Xipre) la primera setmana del mes d’octubre, s’ha ajornat a causa de la pandèmia. Els organitzadors han anunciat que la nova data es donarà a conèixer quan la situació internacional ho permeti.

            L’AIPCE va ser fundada a Londres el 1999 i reuneix cada any a la tardor els consells de la informació d’Europa per discutir temes d’actualitat, intercanviar idees i oferir i rebre assessorament en relació amb la pràctica periodística. La darrera conferència es va celebrar a Tiflis (Geòrgia) l’octubre de 2019.

            El Consell de la Informació de Catalunya participa cada any activament en aquesta trobada i en diferents ocasions ha presentat propostes i comunicacions referides a la deontologia professional.

            Per més informació: https://www.presscouncils.eu/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: