10/10/2018

El CIC participa a la reunió de consells de premsa a Helsinki

El president del Consell de la Informació de Catalunya, Roger Jiménez, s’ha desplaçat fins a Helsinki, Finlàndia, per participar al llarg de quatre dies a la reunió anual de consells de premsa europeus (AIPCE).

La conferència tindrà lloc del dimecres 10 al dissabte 13 d’octubre de 2018. El tema principal de la conferència serà “Algoritmes i ètica dels mitjans de comunicació”, on no només es parlarà sobre l’ús d’algoritmes per part de Facebook i d’altres plataformes, sinó també pels propis mitjans. Els mitjans de comunicació els utilitzen cada vegada en informàtica i personalització, i els consells de premsa haurien d’estar preparats per fer front a aquests problemes.

El Consell de la Informació de Catalunya forma part de l’Alliance of Independent Press Councils of Europe i ha assistit a vàries conferències anuals per tal de crear vincles amb la resta de països europeus i trobar solucions a problemes comuns en el camp de la ètica periodística.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: