02/05/2018

Coneix el CIC a través del repositori digital

El repositori digital del Col.legi de Periodistes de Catalunya és una eina que us permet accedir obertament i a text complet a la informació i el coneixement generats pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de la Informació de Catalunya (CIC).

El  repositori digital del CIC conté un fons documental on es poden trobar des de documents oficials generats al llarg dels seus vint anys de funcionament, així com comunicats o publicacions, fins esdeveniments i jornades que s’han dut a terme o en els quals ha intervingut el CIC.

Disposa ja de 198 ítems i està actualitzat amb els últims documents generats: les darreres xerrades que ha organitzat el CIC amb Biblioteques de Barcelona, comunicats fets públics a través de la web o bé la jornada commemorativa dels 20 anys del CIC i 25 anys de Codi Deontològic, amb continguts multimèdia que es poden consultar fàcilment a “Jornada Mitjans i opinió pública al temps de la postveritat”.

 

 

 

  • Podeu consultar el contingut segons la seva tipologia ordenada en col·leccions
  • Podeu fer cerques en llenguatge natural a les etiquetes

El Repositori Digital és una iniciativa del Centre de Documentació Montserrat Roig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: