CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

La revista L’Esclat ja és membre adherit al CIC

La revista  L’Esclat, editada per l’ associació cultural de Golmés, ja forma part dels quasi 90 mitjans catalans adherits al Consell de la Informació de Catalunya.

L’Esclat ha signat així el seu compromís per donar recolzament a la Fundació Consell de la Informació de Catalunya com a organisme que, per mitjà del Consell de la Informació de Catalunya, resol les queixes provinents d’institucions, associacions i ciutadans sobre qüestions ètiques publicades o difoses pels mitjans de comunicació amb presència a Catalunya. Així, accepten la seva autoritat per jutjar els desviaments contraris a la deontologia periodística que hi pugui haver, impulsar i difondre els criteris i objectius que inspiren la tasca del Consell, així com les seves activitats habituals i es comprometen a col·laborar en el finançament i difusió de les seves activitats.

logoesclat

Al servei de la societat, en defensa dels valors ètics de la informació, pel compliment del Codi Deontològic en els mitjans de comunicació: Fundació Consell de la Informació de Catalunya.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *