CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

El president del CIC rebrà divendres el Premi Manu Leguineche, a Brihuega

El periodista i president del Consell de la Informació de Catalunya,  Roger Jiménez, rebrà aquest divendres 13 de novembre, a Brihuega (Guadalajara) el III Premi Internacional de Periodisme Càtedra Manu Leguineche, que convoquen la Diputació de Guadalajara, la FAPE, la Universitat d’Alcalá, la Fundació General de la Universitat i l’Ajuntament de Brihuega.

El jurat del premi va reconèixer  “el seu treball constant en  defensa del lector, en la  reivindicació de la ètica i l’autoregulació en l’exercici del periodisme i la seva professionalitat en la seva dilatada trajectòria al diari  ’La Vanguardia’, sense oblidar el seus  principis de solidaritat i responsabilitat social que exigeix l’exercici professional del  periodisme”.

La entrega del Premi anirà acompanyada d’una activitat acadèmica prèvia, una taula rodona sota el títol “La ética en el periodismo y en las redes“, que comptarà amb la participació de Roger Jiménez, i Mariano Guindal, periodista (enlloc de Carlos Fernández Guerra). Moderarà l’acte el periodista José Oneto.

 

unnamed

 

Informacions relacionades 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *