CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

La jornada del CIC sobre periodisme i intel·ligència artificial, a Youtube

Pensant en la importància i actualitat que té la Intel.ligència Artificial en aquests moments, el passat divendres 21 d’abril el Consell de la Informació de Catalunya en col.laboració  amb la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya va tractar en una jornada els reptes ètics que es plantegen i desenvolupen a les redaccions periodístiques.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec del degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC, Josep Burgaya. El secretari General del CIC, Josep Rovirosa, va fer una breu introducció per explicar la funció del Consell de la Informació i donà pas a la taula rodona que moderava el Cap d’Estudis de la Facultat i Conseller del CIC, Sergi Solà. Van intervenir com a ponents Toni Sellas, coordinador del Grau de Periodisme de la Facultat; Agustí Danés, Director editorial de El 9 NouDani Bramón, Cap de la Unitat estratègica de la CCMA, i Patrícia Ventura, doctora en Mitjans, Comunicació i Cultura per la UAB i autora de l’estudi publicat pel CIC sobre IA i ètica.

Si no vas tenir la oportunitat d’assistir, pots veure la sessió a youtube :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *