01/04/2021

Queixes resoltes pel CIC al primer trimestre de l’any

Ja podeu consultar les darreres queixes tramitades pel Consell de la Informació de Catalunya i resoltes en el primer trimestre de l’any pel Ple del CIC

Expedient núm. 13.3020 Escrit de queixa presentat pel senyor C.T.en relació al programa El Suplement, de Catalunya Ràdio, emès el dia 12 de setembre de 2020. En concret, la queixa fa referència a la secció de viatges anomenada Roda el món que el periodista Xavier Moret fa en aquest programa. La queixa també s’adreça a la revista National Geographic..


Expedient núm. 14.2020 Escrit de queixa de M.A.G. contra Telecinco per la possible manipulació que fa una periodista en un directe, fet que podria vulnerar el Codi Deontològic al considerar que es criminalitza l’independentisme.


Expedient núm. 15.2020 Escrit de queixa de J.M. contra El Punt, Catalunya Ràdio, Vilaweb, Núvol i Recomana.cat per un suposat conflicte d’interessos en periodistas que treballen en aquests mitjans i que a més han estat contractats per Fira Mediterrania de Manresa.


Expedient núm. 16.2020:  Escrit de queixa d’un grup de pares d’alumnes d’un institut contra La Vanguardia i El Punt Avui per una possible vulneració del criteri 2 del Codi Deontològic per difondre dades imprecises sobre un error en un cribratge i confinament de nens de l’institut.


Expedient núm. 17.2020: Escrit de queixa del sots-director de l’escola concertada Col·legi Singuerlín, sobre l’article del Diari Públic del dia 26 de novembre de 2020 per utilitzar sense permís una fotografia de l’interior de l’escola publicada al seu Instagram.


Expedient núm. 18.2020: Queixa online del sots-director de l’escola religiosa concertada Col·legi Singuerlín, sobre un article del Diari Públic del dia 26 de novembre de 2020, per falsedat de la notícia i difamació.


Expedient núm. 1.2021: Escrit de queixa de J.F. contra Catalunya diari per un possible cas de conflicte d’interessos al no quedar-li clar quan es tracta d’informació o de publicitat en notícies relacionades amb Mercadona.


Expedient núm. 2.2021 Escrit de queixa de J.F. contra The New Barcelona Post per unes notícies sobre la Diputació de Barcelona en les que pot haver conflicte d’interessos al no quedar clar si es tracta d’informació o publicitat.


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: