16/05/2017

El CIC cedeix part del seu fons bibliogràfic al Centre de Documentació Montserrat Roig

Els llibres, la major part sobre ètica periodística, estaran oberts al servei de préstec

El Consell de la Informació de Catalunya (CIC) ha signat un conveni de cessió de llibres amb el Centre de Documentació Montserrat Roig del Col·legi de Periodistes de Catalunya, que passen a formar part d’una col·lecció específica situada a les seves instal·lacions. Així, una part del recull bibliogràfic del CIC, el que en l’actualitat no constava en el fons del Col·legi de Periodistes, serà accessible als col·legiats i professionals de la informació que l’hagin de consultar, i de la mateixa manera podran fer ús del servei de préstec de la biblioteca.

llibres CIC

La relació de llibres que ha compartit el CIC, una part important relacionats amb el camp de l’ètica periodística, es poden consultar a través del catàleg en línia. Amb aquesta cessió, el Centre de Documentació ja disposa de prop de 100 documents sobre deontologia i ètica. Aquesta bibliografia queda ampliada amb les memòries anuals, estudis i informes que també es poden consultar.

Aquesta bibliografia queda ampliada amb les memòries anuals, estudis i informes que també es poden consultar al centre de documentació i el repositori digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: