CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

Roger Jiménez presenta el seu llibre “Cien casos”

El president del Consell de la Informació de Catalunya, Roger Jiménez, presentarà el proper dilluns dia 20 de juny  a les 19,30 hores, el seu últim llibre “Cien Casos. La ética periodística en tiempos de precariedad“.

Fruit de la seva experiència com a defensor del lector de La Vanguardia  i com a president del Consell de la Informació de Catalunya, aquest llibre recull una casuística que aglutina exemples de vulneració dels codis deontològics de la professió periodística a Espanya, Europa i Estats Units, constituint una important aportació als fonaments de l’autorregulació als mitjans.

El llibre es presentarà al Col.legi de Periodistes de Catalunya i comptarà amb la presència, a més del seu autor, de Roberto Herrscher, director de la col·lecció Periodismo Activo i del màster en Periodisme BCN_NYC de la UB, de Salvador Alsius, membre del Consell de la Informació de Catalunya i vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i de Neus Bonet, com a degana del Col.legi de Periodistes de Catalunya.

 

Targeto_cien_casos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *