CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

El CIC incorpora nous membres per l’estudi de les queixes rebudes

El Consell de la Informació de Catalunya compta amb dues incorporacions que passen a cobrir les baixes produïdes de Montserrat Minobis i Mercè Ibarz.

A la reunió plenària celebrada el passat dijous van prendre possessió del càrrec Núria Carrera i Dolors Massot que, amb la seva participació de manera desinteressada, tindran com a funció jutjar les transgressions de la deontologia periodística que els mateixos periodistes han plasmat en el Codi.

Foto Núria Carrera i Comes. Degana COTSC
Núria Carrera

Núria Carrera és la degana al Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. En la seva trajectòria professional, destaca la seva intervenció com a treballadora social a la Mancomunitat de Ciutat Badia, al CAP de Salut Mental del Carmel i col·lectius infantils de Barcelona. En la seva trajectòria de direcció d’equipaments i institucions, a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i a Creu Roja Catalunya, va poder conèixer i promoure gestions de canvis organitzatius i de valors. També cal remarcar la seva presència com a política electa a l’Ajuntament de Barcelona en l’àmbit de les polítiques socials.

fotodolorsmassot
Dolors Massot

Dolors Massot és professora de ESERP Business School en el Máster de Direcció de Márketing d’Empreses del Sector de Luxe i professora de Personal Brand (Marca Personal) a  la Universitat Internacional de Catalunya. Ha estat redactora d’ABC cobrint temes relacionats amb art, literatura, mecenatge, política cultural, indústries culturals, arqueologia, disseny, restauració de patrimoni, música, teatre, subhastes, arquitectura, numismàtica, noves tecnologies, filatèlia i cine, entre d’altres àmbits, amb notícies, cròniques, reportatges i entrevistes.

 

La varietat d’activitats dels membres del CIC garanteix la seva independència de criteri: juristes, sociòlegs, metges, professors d’ètica, de deontologia, de comunicació, responsables d’entitats cíviques i periodistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *