25/04/2013

Xerrada “Una mirada crítica al periodisme d’investigació”, amb Xavier Vinader i Llúcia Oliva

El proper dijous 25 d’abril a les 19 hores la presidenta del Consell de la Informació de Catalunya, Llúcia Oliva, i el periodista Xavier Vinader, impartiran aquesta conferència-xerrada, que es realitzarà a la sala d’Àmbit Cultural de El Corte Inglès de Portal de l’Àngel de Barcelona.

La xerrada girarà al voltant de la crisi de les institucions polítiques i de l’aparició de la corrupció. En aquests moments, el periodisme d’investigació té un paper clau. Es necessita un bon periodisme que defensi el dret de les persones a saber, amb la màxima llibertat d’informació però fent el mínim mal possible. Malauradament, hi ha una sèrie de qüestions que preocupen els periodistes que el practiquen, com són les fonts contaminades, la guerra de dossiers i les ‘vendettas’ polítiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: