19/05/2011

Llegir el diari amb sentit critic

a les 19 hores. Biblioteca Sofia Barat (C/ Girona 64-68, Barcelona)

A CÀRREC DE:
ROSA MARIA CALAF, periodista
i LLÚCIA OLIVA, presidenta del Consell de la Informació de Catalunya

La informació és fonamental per què els ciutadans entenguem el món en el que vivim i puguem prendre decisions adequades en la nostra vida privada o en la participació pública. Per això és important que els ciutadans defensem el nostre dret a que la informació que rebem sigui honesta, rigorosa i neutral; és a dir ètica. En aquesta xerrada analitzarem les funcions que fan els mitjans a les societats democràtiques i de com podem distingir entre la bona i la mala informació. Així mateix, explicarem els recursos que tenen a les seves mans els ciutadans per poder exigir el seu dret a una informació ètica i
de qualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: