19/07/2019

Acords del CIC sobre les queixes del segon trimestre

 El Ple del Consell de la Informació de Catalunya va resoldre en data 10 de juliol els següents expedients sobre les queixes rebudes en els últims mesos. Algunes però han quedat pendent de tramitació i passaran a la propera reunió: 

Expedient núm. 8.2019 Escrit de queixa de A.T. contra EiTV, El Mundo i El Periódico per una notícia on figura la imatge de la seva detenció i de la seva parella i que no respecte el seu dret a la privacitat i presumpció d’innocència, en uns fets relacionats amb la màfia armènia.

Expedient núm. 10/2019: Escrit de queixa rebut el 18 de març de 2019 de la Fundació Bayt Al Thaqafa, des del seu programa de No Discriminació, en relació a cinc articles publicats el 2018 i tres el 2019 per la “Premsa del Baix” i sis publicats el 2018 per la “Premsa del Maresme”, ambos mitjans digitals.

Expedient núm. 12/2019: : Escrit de queixa de SOS Racisme contra El Periódico per un reportatge publicat el 23 de febrer i titulat “Los adeptos de una cofradía islàmica senegalesa se hacen con el control del ‘Top manta’ en España”, per considerar que es vulneren els criteris 1, 2, 3, 5, 9, 10, 12, la recomanació 02 i 03 i l’annex F, sobre la nacionalitat dels individus, del Codi Deontològic

Expedient núm. 13/2019::  Escrit de queixa de C. P. contra Betevé per un possible cas de conflicte d’interessos del periodista Miquel Missé.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: