CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

Josep Maria Cadena rep el Premi Ofici de Periodista

La Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha decidit per unanimitat atorgar el Premi Ofici de Periodista a Josep Maria Cadena Catalán, per la seva trajectòria professional.

Des de el Consell de la Informació de Catalunya, l’òrgan del qual va ser el secretari general  durant vuit anys, volem traslladar-li la nostra més sincera felicitació per aquest merescut reconeixement.

cadena

El lliurament del premi es realitzarà el pròxim dijous, 12 de maig, a les 19:00 hores a la Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Josep Maria Cadena va entrar a formar part del Consell de la Informació de Catalunya en qualitat de secretari general l’any 2004, sota la presidència del periodista Josep Pernau, amb el qual va treballar  durant quatre anys. Va renovar en el seu càrrec per un nou període amb la presidència de Llúcia Oliva, de  2008 a 2012, i l’any 2015 el Ple del Consell de la Informació de Catalunya el va nomenar membre d’honor de la Fundació, en agraïment  pel servei  prestat en aquells anys al Consell de la Informació de Catalunya, per la seva dedicació i implicació per fer possible el compliment dels principis reconeguts en el Codi Deontològic de la professió periodística catalana.

Disposa de nombrosos reconeixements, com ara el premi Mañé i Flaquer de periodisme,  el Premi Ciutat de Barcelona o la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. Josep Maria Cadena va ser membre de les juntes directives de l’antiga Associació de la Premsa de Barcelona i de l’actual Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L’any 2015  va rebre del  Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) el Premi Nacional de Cultura 2015, per la seva vessant també com a crític d’art.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *