CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

BTV i La Rella s’uneixen al Consell de la Informació de Catalunya

Barcelona Televisió i la revista La Rella, l’Informatiu del Lluçanés acaben de signar el protocol d’adhesió al Consell de la Informació de Catalunya, passant a formar part dels quasi 80 mitjans que s’han compromès, al llarg de prop de vint anys, a vetllar pel Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya i que estan adherits al Consell de la Informació de Catalunya (CIC).

El CIC és l’òrgan autorregulador que  té la finalitat de vetllar pel compliment dels principis d’ètica professional periodística continguts en el Codi Deontològic, el qual va ser aprovat per la Junta de Govern del CPC i pel II Congrès de Periodistes de l’any 1992.

logo_btvlarella

 

La Fundació Consell de la Informació de Catalunya lliura als mitjans adherits  un segell de compromís ètic del Consell de la Informació de Catalunya (CIC).

Dissenyat per Cases & Asociats i otorgat al CIC de manera desinteressada, el segell és un distintiu públic que acredita que els mitjans de comunicació es comprometen a respectar el Codi Deontològic del Col·legi de Periodistes de Catalunya i a publicar les resolucions del CIC que els afectin. Així, el segell suposa un reconeixement de la tasca dels mitjans que poden reforçar la seva credibilitat davant dels ciutadans.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *