CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

CONVOCATÒRIA: Master Class on Digital Journalism

Tens menys de 30 anys i t’agradaria viatjar gratuïtament a Brussel·les per assistir a una Master Class sobre seguretat digital, periodisme de dades, intel·ligència artificial i ètica? Presenta la teva candidatura al CIC abans del 12 d’abril.
European Federation of Journalists (EFJ)Raad voor de JournalistiekConseil de déontologie journalistique (CDJ) i la Université Libre de Bruxelles (ULB conviden als consells de premsa a nominar dos candidats per a la Master Class de la UE sobre Periodisme Digital del 31 de maig al 2 de juny de 2023 , com a part del projecte Media Councils in the Digital Age #3 . Els candidats han de tenir 30 anys o menys i ser estudiants de la professió o periodistes amb cinc anys o menys de feina.
Adjuntem la convocatòria amb informació més detallada i l’ ordre del dia del programa de tres dies.
Per aquest motiu, des del Consell de la Informació de Catalunya, l’òrgan encarregat de vetllar pel compliment del Codi Deontològic dels periodistes catalans:
𝗕𝗨𝗦𝗤𝗨𝗘𝗠: 2 candidats/es (periodistes amb menys de 5 anys de professió o estudiants de periodisme, menors de 30 anys, amb bon nivell d’anglès.
𝗥𝗘𝗤𝗨𝗜𝗦𝗜𝗧𝗦:
  • Segueix-nos a twitter (@CICfundacio).
  • Envian’s el teu CV a cic@periodistes.cat
  • Indica’ns perquè t’hem de nominar a tu i la importància que li dones a la ètica periodística. 

  • Data límit per presentar les candidatures: 12 d’abril de 2023

*Els vols, allotjament i àpats dels estudiants aniran a càrrec de la European Federation of Journalists

Un equip format per membres del Consell de la Informació de Catalunya seleccionarà els dos candidats per nominar i proposar a EFJ, RAAD, CDJ and ULB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *