CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

Cinc sessions i trenta veus en favor del periodisme

El cicle “Els Reptes Ètics de Periodisme”, organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de la Informació de Catalunya (CIC) va ser una iniciativa de 2022 que va consistir en sis jornades on es va reflexionar sobre la responsabilitat social del periodisme, coincidint amb el trentè aniversari de la proclamació del Codi Deontològic dels Periodistes de Catalunya i el vint-i-cinquè de la creació del CIC.

El CIC va recollir en un document audiovisual les reflexions més destacades dels més de 20 periodistes i acadèmics que van intervenir a les diferents taules rodones del cicle “Els reptes ètics del Periodisme”. La projecció es pot consultar al nostre canal de youtube 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *