CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

Sessió 5 a la URV: La bretxa de gènere ‘La igualtat, un dret lluny de la realitat’

El Consell de la Informació de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili i el Col.legi de Periodistes organitzen la cinquena de les sis jornades  sota el títol “La bretxa de gènere: La igualtat pendent, un dret lluny de la realitat”.

L’acte tindrà lloc el proper dimarts 29 de novembre de 10h. a 12h. del matí, a la facultat de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

S’’inscriu en les jornades que estem organitzant per commemorar els dos aniversaris que celebrem enguany: els 30 anys de la promulgació del Codi Deontològic de la professió periodística i els 25 de la creació del Consell de la Informació de Catalunya.

Creiem que la igualtat d’oportunitats, de salari, de reconeixement i, en general, de consideració laboral entre dones i homes periodistes no és encara una realitat en molts àmbits de la nostra professió. I per això, un debat com aquest encara és necessari i urgent. Creiem que el diàleg entre professionals expertes i les estudiants de periodisme que tindran la professió a les seves mans d’aquí a molt poc temps, pot ser molt enriquidor.

La sessió comptarà amb una taula rodona formada per les periodistes Núria Pérez, Sara Sans, Núria Piera i Agnès Llorens i comptarà també amb una intervenció de la periodista Sara González, redactora de política de El Periódico.

Per tal que el debat reculli totes les sensibilitats s’ha previst una fila zero amb representants del Col·legi de Periodistes de Catalunya, del Consell de la Informació de Catalunya, Sindicat de Periodistes i URV.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *