CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

Ja disponible a Youtube la sessió ‘La independència professional i el combat contra la mentida’

Ja està disponible al canal de Youtube del Consell de la Informació de Catalunya part de la segona sessió del cicle commemoratiu del 30 aniversari del Codi Deontològic dels periodistes a Catalunya i dels 25 anys del Consell de la Informació.

La segona sessió del cicle “Els reptes ètics del periodisme” va tenir lloc a la Facultat de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona el passat dilluns 10 d’octubre al llarg de tot un matí, sota el títol La independència professional i el combat contra la mentida

 

Benvinguda  a càrrec de  Joan Maria Morros , Degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya,  Josep Carles Rius , President del Consell de la Informació de Catalunya i  Enric Marín, Degà de la Facultat de Comunicació UAB.

Taula rodona  amb les periodistes  Magda Bandera, directora de la revista  La Marea ,  Mònica Bernabé , reportera de la secció de grans reportatges i investigació del  Diari Ara,  Javier Bauluz, periodista i fotògraf guanyador del Premi Pulitzer de Periodisme, i  Mayte Carrasco , directora de documentals i reportera a zones de conflicte. Moderat pel periodista  Jesús Martínez


Santiago Tejedor  entrevista l’escriptor i periodista  David Jiménez , que recentment ha publicat el seu llibre  El corresponsal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *