CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

Sessió 3 a la UPF. “La precarietat de l’ofici: Una amenaça per l’exercici ètic”

Seguim amb les jornades dedicades a Els reptes ètics del periodisme, dins del cicle per a una doble commemoració: els 30 anys de l’aprovació del Codi Deontològic dels Periodistes a Catalunya i els 25 anys de la creació del Consell de la Informació de Catalunya.

I aquest cop visitarem la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, per parlar sobre “La precarietat de l’ofici: Una amenaça per l’exercici ètic”. 

En aquesta sessió, la tercera que organitza el Consell de la Informació de Catalunya amb el Col.legi de periodistes i universitats amb estudis de periodisme, experts en el tema, com Laura Fanals, Ruth Rodríguez i Xavier Ramon juntament amb el director de la revista Alternativas Ecónomicas, Pere Rusiñol, debatran el proper dilluns, 7 de novembre a les 17 hores, sobre la precarietat laboral en la que molts periodistes han d’exercir actualment la professió,  dificultant-los el compromís amb els valors ètics que exigeix el nostre ofici.

La taula rodona també comptarà amb la participació de la periodista i ex alumna de la Facultat, Clàudia Pérez, que explicarà la seva experiència professional amb la idea de que en conjunt s’aporti la visió sobre la realitat laboral que es viu a moltes redaccions dels mitjans actuals en el transcurs del debat.

També, comptarem amb una fila zero que participarà en el debat formada pel Sindicat de Periodistes de Catalunya, Media.cat i la Confederación Sindical de Comisiones Obreras (CCOO)

L’acte és obert a tothom i no cal inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *