14/06/2022

El diari Sport s’adhereix al Consell de la Informació de Catalunya

El diari Sport acaba de signar el protocol d’adhesió amb el Consell de la Informació de Catalunya, segons el qual es compromet a vetllar pel compliment del Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya.

Els mitjans adherits al CIC, que ja són més de 90, amb aquest protocol donen recolzament a la Fundació Consell de la Informació de Catalunya com a organisme que, per mitjà del Consell de la Informació de Catalunya, resol les queixes provinents d’institucions, associacions i ciutadans sobre qüestions ètiques publicades o difoses pels mitjans de comunicació amb presència a Catalunya.

Accepten també la seva autoritat per jutjar els desviaments contraris a la deontologia periodística que hi pugui haver i acorden impulsar i difondre els criteris i objectius que inspiren la tasca del Consell, així com les seves activitats habituals.

Els mitjans adherits al CIC, com aquest cas el diari esportiu Sport, reben un segell de compromís ètic que poden incloure a les seves capçaleres com a compromís de la seva defensa en favor de la ètica periodística.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: