15/10/2021

“El control democràtic de la informació” (acte ajornat)

ACTUALITZACIÓ 25.10.21 ACTE AJORNAT!
El proper dimarts, 26 d’octubre  se celebrarà la segona sessió del cicle Diàlegs sobre el futur de la premsa al segle XXI, que organitza Intermèdia Comunicació amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Dircom Catalunya amb la col·laboració de la Fundació La Caixa.
El president del Consell de la Informació de Catalunya, Josep Carles Rius, serà qui moderarà la conferència que porta com a títol “El control democràtic de la informació”, en la qual intervindran Alba Tobella, codirectora de Verificat; Fede Segarra, vicepresident de Dircom Catalunya i dircom de Damm; Cristina Colom, directora Digital Future Society (MWC).
Per inscriure’s, només cal omplir el següent formulari 

DATA: Dimarts 26 d’octubre, de 9.30 a 11h.

Les properes sessions se celebraran el 16 de novembre i el 30 de novembre. Aquí en trobareu més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: