09/11/2020

Reunió virtual del Ple del Consell de la Informació de Catalunya

El Consell de la Informació de Catalunya continua amb la seva activitat habitual però ara les reunions trimestrals del Ple per resoldre les queixes rebudes en els darrers mesos es fan de manera virtual.

El passat dijous 5 de novembre es va celebrar el Ple ordinari del CIC però, per les circumstàncies derivades del COVID-19, aquesta reunió es va fer online a travès de la plataforma meet i amb quòrum d’assistència per aprovar els acords. Els membres que formen part del CIC van poder debatre els diferents expedients que s’han anat treballat des de juny fins a la data i en els propers dies s’enviaran les certificacions sobre els acords aprovats a les parts implicades (part reclamant i mitjà o mitjans objecte de la queixa) i es publicaran a la web.

 

El Consell de la Informació de Catalunya és l’òrgan autoregulador encarregat de vetllar pel compliment del Codi Deontològic dels periodistes a Catalunya i rep queixes quan es considera que un mitjà de comunicació o professional l’ha pogut vulnerar. Qualsevol persona o entitat pot presentar un escrit de queixa còmodament a través del formulari online de queixa. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: