24/01/2020

Ramon Besa, pròxim convidat a les xerrades del CIC i Biblioteques BCN

Comencem l’any i el Consell de la Informació de Catalunya (CIC) continua oferint, gràcies al conveni amb Biblioteques de Barcelona, un any més les xerrades amb periodistes de marcada trajectòria professional per tal d’acostar el periodisme a la ciutadania.

En aquesta ocasió serà el periodista Ramon Besa el convidat del CIC, qui ens acompanyarà  per parlar del panorama en què es troba el periodisme en l’actualitat: “hi ha més entreteniment i menys informació, circumstància perillosa perque hi ha molts mitjans audiovisuals i escrits que es dediquen a la premsa esportiva. Aquesta disfunció fa que sovint es vulneri el Codi Deontològic i també no es tinguin escrúpuls per vendre determinats formats en contra dels principis ètics més bàsics“.

L’acte es farà a la Biblioteca Clarà de Barcelona (Dr. Carulla, 22-24) el proper dimecres 12 de febrer a les 18,30 hores i es tracta d’una activitat gratuïta i oberta a tothom. 

La presentació anirà a càrrec del president del CIC, Roger Jiménez, el qual explicarà també la tasca que fa el Consell de la Informació de Catalunya com a òrgan autoregulador de la professió periodística a Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: