20/10/2019

El CIC lamenta la mort del sociòleg Salvador Giner

El Consell de la Informació de Catalunya (CIC) vol expressar el seu condol a família i amics per la mort del sociòleg Salvador Giner que, entre les moltes tasques que va desenvolupar professionalment, també va ser un dels membres del CIC en els seus orígens, quan encara aquesta entitat no s’havia constituit com a Fundació, en el període que compren els anys 1996 al 1999. Aquests primers anys van ser molt importants per a la consolidació del CIC com a òrgan autoregulador de la professió periodística i Salvador Giner en va formar part  amb un conjunt de professionals de diversos àmbits de la societat.

 

Posteriorment, es va incorporar de nou com a membre del Consell en el període 2013- 2017, on va aportar la seva àmplia experiència en el camp de la sociologia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: