09/10/2019

Tvsantcugat.cat s’adhereix al CIC

El Consell de la Informació de Catalunya, com a òrgan encarregat de vetllar pel Codi Deontològic, compta a partir d’aquest mes d’octubre amb un mitjà de comunicació més, tvsantcugat.cat un mitjà local de referència al Vallès Oriental, Vallès Occidental i part del barcelonés.

El mitjà de comunicació es compromet al signar el protocol d’adhesió al CIC a:

Donar recolzament a la Fundació Consell de la Informació de Catalunya com a organisme que, per mitjà del Consell de la Informació de Catalunya, resol les queixes provinents d’institucions, associacions i ciutadans sobre qüestions ètiques publicades o difoses pels mitjans de comunicació amb presència a Catalunya.

Acceptar l’autoritat del Consell de la Informació de Catalunya per jutjar els desviaments contraris a la deontologia periodística que hi pugui haver.

Impulsar i difondre els criteris i objectius que inspiren la tasca del Consell, així com les seves activitats habituals.

Que el mitjà de comunicació que subscriu i s’adhereix a la Fundació Consell de la Informació de Catalunya es compromet a col·laborar en el finançament i difusió de les seves activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: