27/09/2019

Teleponent s’adhereix al CIC

El Consell de la Informació de Catalunya afegeix a partir d’aquest mes de setembre a un nou mitjà de comunicació que s’ha adherit per seguir el compromís de vetllar pel Codi Deontològic. Teleponent.cat passa així a formar part dels més de 90 mitjans que formen part de la nostra Fundació.

Teleponent és la televisió online amb contingut informatiu i d’entreteniment de la província de Lleida. Al formar part del CIC, com la resta de mitjans que han signat el protocol d’adhesió,  defensa i recolça la necessitat d’autoregular-se, així com el més decidit impuls dels valors ètics en el desenvolupament de la seva tasca, tasca que s’assenta en els principis dels drets constitucionals a les llibertats  d’expressió i d’informació, que conformen l’essència de la professió periodística.

 

La Fundació Consell de la Informació de Catalunya lliura a més un segell de compromís ètic del Consell de la Informació de Catalunya (CIC) als mitjans i associacions adherits a la institució

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: