04/07/2019

Quatre mitjans més s’adhereixen al CIC en l’últim trimestre

El Consell de la Informació de Catalunya (CIC) es reforça en el seu compromís amb la ètica periodística a Catalunya, incorporant en aquest últim trimestre de l’any quatre nous mitjans de comunicació com a membres adherits a la Fundació.

Junior Report, la revista L’Estel, el diari El Jardí i la publicació Setembre han signat el protocol que els vincula amb el CIC i tots ells rebran el segell de compromís ètic que otorga la Fundació .

En total són quasi un centenar els mitjans o entitats dedicades a la comunicació que han apostat per recolzar aquest organisme d’autoregulació periodística.

Així, els mitjans adherits al CIC reiteren, entre d’altres punts continguts en el protocol d’incorporació com a membre, el seu suport als criteris recollits en el Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya, endegat per iniciativa pròpia l’any 1992, en el marc del II Congrés de Periodistes Catalans i actualitzat en el VI Congrés de Periodistes celebrat al novembre de 2016.

Tots ells a més accepten l’autoritat del Consell de la Informació de Catalunya per jutjar els desviaments contraris a la deontologia periodística que hi pugui haver.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: