21/06/2019

Preestrena de “Lesbos, una illa que espera”

És un documental produït per Badalona Comunicació, membre del Patronat del CIC

El passat dijous 20 de juny va ser la preestrena de “Lesbos, una illa que espera”, un documental produït per un dels més recents membres que s’han incorporat al Patronat de la Fundació Consell de la Informació de Catalunya, Badalona Comunicació, amb el suport de l’AMB, als cinemes Girona de Barcelona.

El president del CIC, Roger Jiménez, va assistir en nom de la Fundació. La pel·lícula torna a posar el focus en una de les illes gregues que van viure en primera persona una dels pitjors crisis humanitàries de la història de les migracions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: