31/05/2019

Novetats al repositori digital del CIC

El Consell de la Informació de Catalunya ja disposa de 211 documents publicats en el repositori digital que comparteix amb al Col.legi de Periodistes de Catalunya, una iniciativa que es va impulsar per accedir obertament i a text complet a la informació i el coneixement generats pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de la Informació de Catalunya (CIC).

S’ha actualitzat ja amb les darreres activitats i xerrades organitzades pel CIC i s’han incorporat els últims comunicats als mitjans que es poden consultar, gràcies a aquesta eina online, més fàcilment. També en els propers dies figurarà la memòria de l’exercici 2018.

El  repositori digital del CIC conté un fons documental on es poden trobar des de documents oficials generats al llarg dels seus més de vint anys de funcionament, així com comunicats o publicacions, fins esdeveniments i jornades que s’han dut a terme o en els quals ha intervingut o organitzat el CIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: