15/05/2019

Entrevista a Aidan White a La Vanguardia

Es va fer en el marc de la jornada que va organitzar el CIC sobre "La nova ètica de la comunicació en temps de fake news". 

El diari La Vanguardia publica avui, dimecres 15 de maig de 2019 a la seva contra, la entrevista feta pel periodista Lluís Amiguet al fundador i president de la Ethical Journalism Network (EJN), Aidan White,  en el marc de la jornada que va organitzar el Consell de la Informació de Catalunya dins del cicle de jornades sobre “La nova ètica de la comunicació en temps de fake news“.

Aidan White va col.laborar amb el CIC el passat 30 d’abril amb una conferència sota el títol “Com detectar i combatre les fake news”, la qual es podrà consultar en els propers dies en el canal de youtube del CIC. Si et vas perdre la sessió, mentrestant pots consultar la seva  intervenció.

Entrevista a La Vanguardia 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: