12/05/2019

El CIC lamenta la mort de Montserrat Minobis

El Consell de la Informació de Catalunya vol expressar el seu condol per la mort als 76 anys de Montserrat Minobis,  la qual va ser membre del Consell de la Informació de Catalunya durant el període 2012-2014 

La periodista Montserrat Minobis va tenir una forta vinculació amb el CIC, mostrant sempre la seva preocupació per la ètica periodística i pels valors del periodisme de qualitat i compromès, fet que va quedar palès durant la seva etapa com a membre del Consell de la informació de Catalunya, analitzant les possibles vulneracions del Codi Deontològic, així com durant la seva etapa com a directora de Catalunya Ràdio i com a degana del Col.legi de Periodistes de Catalunya.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: