17/04/2019

Badalona Comunicació s’incorpora al Patronat de la Fundació

El Ple del Patronat de la Fundació Consell de la Informació de Catalunya va aprovar el passat dimarts 16 d’abril la incorporació de Badalona Comunicació com a nou membre de la Fundació.

Prèvia designació per part de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya com a entitat fundadora, i amb la conformitat del mitjà, formarà part del Patronat com a mitjà públic tal i com figura en el punt 10d dels Estatuts  de la entitat.

El representant de Badalona Comunicació serà  Josep Viñeta. És periodista. Actualment és conseller delegat de Badalona Comunicació, empresa que gestiona Televisió de Badalona, Radio Ciutat i el certamen internacional de curtmetratges FILMETS Badalona Film Festival. Anteriorment, ha treballat en dues etapes diferents a la Xarxa Audiovisual Local (La Xarxa). En la primera d’elles, portant la coordinació amb els responsables de les televisions adherides, i en la segona com a director de Relacions Institucionals. És en aquesta segona etapa quan es van subscriure convenis entre La Xarxa i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) el que ha permès compartir recursos i generar sinèrgies entre aquestes dues empreses de titularitat pública. Entre els anys 2008 i 2012 va formar part del Consell de Govern de la CCMA, assumint la coordinació de la Comissió de Noves Plataformes i Tecnologia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: