25/01/2019

Informacions contrastades en el tractament informatiu del nen atrapat a un pou

El Consell de la Informació de Catalunya (CIC) demana als mitjans que en el tractament informatiu de Julen, el nen atrapat a un pou a Totalan, difonguin informacions contrastades, i evitin la difusió de conjectures i rumors com si es tractés de fets i els hi recorda la importància de respectar el Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya.
Tot i que el CIC no pot entrar a analitzar els rumors i conjectures que es difonen contínuament a les xarxes socials, sí que recomana als mitjans de comunicació que no facin de caixa de ressonància de les fakenews que es divulguen en xarxes com whatsapp o Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: