03/12/2018

El CIC amb la ‘Red de Colegios Profesionales de Periodistas’

El president del Consell de la Informació de Catalunya, Roger Jiménez, va participar el passat dissabte  1 de desembre a la trobada de la Red de Colegios Profesionales de Periodistas celebrada a Barcelona. La jornada, que va agrupar els nou col·legis professionals que formen part de la Red va servir per  exposar els principals reptes, prioritats i línies de treball de cadascun d’ells.
La Red està formada pels col·legis d’Andalusia, Astúries, Catalunya, Castella i Lleó, Galicia, La Rioja, Murcia, Navarra i País Basc.
Autor: Ignasi Renom

En el cas del CIC, entitat convidada pel Col.legi de Periodistes de Catalunya a participar en aquesta ocasió, el seu president va tenir la ocasió d’explicar la tasca de l’òrgan autoregulador i la seva funció en tant que  Fundació encarregada de vetllar pel compliment del Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya.

Els assistents es van mostrar molt interessats per l’actuació del CIC, que ja fa quasi 22 anys que funciona rebent les queixes de ciutadans o entitats quan consideren que un periodista o mitjà de comunicació ha  pogut cometre una transgressió del Codi Deontològic.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: