CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

El CIC amb la ‘Red de Colegios Profesionales de Periodistas’

El president del Consell de la Informació de Catalunya, Roger Jiménez, va participar el passat dissabte  1 de desembre a la trobada de la Red de Colegios Profesionales de Periodistas celebrada a Barcelona. La jornada, que va agrupar els nou col·legis professionals que formen part de la Red va servir per  exposar els principals reptes, prioritats i línies de treball de cadascun d’ells.
La Red està formada pels col·legis d’Andalusia, Astúries, Catalunya, Castella i Lleó, Galicia, La Rioja, Murcia, Navarra i País Basc.
Autor: Ignasi Renom

En el cas del CIC, entitat convidada pel Col.legi de Periodistes de Catalunya a participar en aquesta ocasió, el seu president va tenir la ocasió d’explicar la tasca de l’òrgan autoregulador i la seva funció en tant que  Fundació encarregada de vetllar pel compliment del Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya.

Els assistents es van mostrar molt interessats per l’actuació del CIC, que ja fa quasi 22 anys que funciona rebent les queixes de ciutadans o entitats quan consideren que un periodista o mitjà de comunicació ha  pogut cometre una transgressió del Codi Deontològic.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *