06/11/2018

Jornada del CIC i el Síndic de Greuges sobre Llibertat d’expressió i mitjans

L'acte serà el dimecres 14 de novembre a les 16 hores a la seu del Síndic de Greuges

El Consell de la Informació de Catalunya (CIC) i el Síndic de Greuges organitzen el proper dimecres 14 de novembre a la tarda una jornada per parlar sobre la Llibertat d’expressió i els mitjans de comunicació i el paper que tenen òrgans com el Síndic o el CIC .

S’analitzarà, per una banda, les amenaces actuals a la llibertat d’expressió aprofundint en l’impacte de la Llei Mordassa i tractat des de les  perspectives professional, empresarial i cívica. I d’altra banda, representants d’ambdos òrgans parlaran sobre els organismes autoreguladors i sobre les queixes del públic.

Us podeu apuntar a la jornada fins el dia 13 de novembre a través del formulari d’inscripció. L’aforament és limitat.

Programa en PDF

 

 

Amb el suport de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: