30/10/2018

Xerrada CIC: Joaquim M. Puyal, 50 anys de periodisme

L'acte es farà el proper dijous 15 de novembre

Amb motiu dels seus cinquanta anys de professió dedicats al món de la comunicació, Joaquim Maria Puyal conversarà amb el president del Consell de la Informació de Catalunya, Roger Jiménez, sobre com ha evolucionat el periodisme, particularment el periodisme audiovisual i en la modalitat esportiva al llarg d’aquests anys. Comentaran també els dramàtics canvis tecnològics que s’han produït  des d’aquella primera retransmissió que va fer d’un partit del Barça a Ràdio Barcelona l’any 1968, així com la històrica innovació que va suposar retransmetre fútbol en català.

Aquesta sessió s’enmarca en el cicle de xerrades que ofereixen Biblioteques de Barcelona amb  la coordinació del Consell de la Informació de Catalunya, amb l’objectiu de donar a conèixer el CIC i la seva funció davant la ciutadania. Us hi esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: