CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

El CIC lamenta la mort de Patrícia Gabancho

El Consell de la Informació s’uneix al condol que ha expressat el Col.legi de Periodistes de Catalunya per la mort de la periodista i escriptora Patrícia Gabancho, que ha mort a causa d’un càncer.

Patrícia Gabancho va ser membre del Patronat de la Fundació del Consell de la Informació de Catalunya (FCIC) en representació del Col.legi de Periodistes de Catalunya, entitat fundadora de la FCIC, durant el període 2012-2014.

Va col.laborar a Els matins de Catalunya Radio, Els matins amb Josep Cuní a TV3, El dia amb Jordi Duran de COM Radio, i regularment al diari Avui i a El País, entre d’altres publicacions. Va ser autora de nombrosos llibres de no ficció i va  participar en iniciatives de difusió cultural, debats, taules rodones i conferències, en col.laboració amb diferents institucions. Va ser responsable de la secció de Cultura a El Noticiero Universal i desprès, al Diario de Barcelona, on també va ser cronista, entre d’altres tasques professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *