20/10/2017

El CIC organitza la jornada “Mitjans i opinió pública al temps de la post-veritat”

En breu estarà penjada la jornada en els nostres canals

9  DE NOVEMBRE A LES 17 HORES. Coincidint amb els 25 anys de l’aprovació del Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya  i amb els 20 de la creació del Consell de la Informació de Catalunya, diferents maneres de deformar la realitat o amagar-la han ocupat l’espai públic i els circuits informatius. Per aquesta raó, hem volgut dedicar una jornada a un fenomen dels nostres dies: la post-veritat o realitat alternativa.

L’acte serà el proper dijous dia 9 de novembre a partir de les 17 hores a la Sala d’Actes del Col.legi de Periodistes de Catalunya i comptarà amb la presència del periodista Josep Cuní*, el qual parlarà sobre el tractament informatiu del terrorisme, i amb altres noms destacats com Rosa Maria Calaf, Josep Cuní, Soledad Galego-Díaz, Moncho González Cabezas o Ruth Rodríguez, els quals analitzaran l’espai comunicatiu en la crisi Catalunya-Espanya.

* Per motius aliens al CIC, hi ha hagut un canvi de ponent en la conferència.

Descarrega’t aquí el PROGRAMA_20-25-ANYS_CIC_en PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: