22/06/2017

El Triangle s’adhereix al Consell de la Informació de Catalunya

La revista i la web El Triangle acaben de signar l’adhesió al Consell de la Informació de Catalunya. El Triangle és un setmanari d’informació general, editat a Catalunya i escrit en llengua catalana, especialitzat en investigació periodística.

Els mitjans que formen part del Consell de la Informació de Catalunya es comprometen a:

  • Donar recolzament a la Fundació Consell de la Informació de Catalunya com a organisme que, per mitjà del Consell de la Informació de Catalunya, resol les queixes provinents d’institucions, associacions i ciutadans sobre qüestions ètiques publicades o difoses pels mitjans de comunicació amb presència a Catalunya.
  • Acceptar l’autoritat del Consell de la Informació de Catalunya per jutjar els desviaments contraris a la deontologia periodística que hi pugui haver.
  • Impulsar i difondre els criteris i objectius que inspiren la tasca del Consell, així com les seves activitats habituals.
  • El mitjà de comunicació que subscriu i s’adhereix a la Fundació Consell de la Informació de Catalunya es compromet a col·laborar en el finançament i difusió de les seves activitats. 

El Triangle ha rebut també  el segell de Compromís Ètic, que és la marca d’identitat amb la qual la FCIC distingeix els mitjans de comunicació que adopten i compleixen amb el compromís de mantenir un comportament ètic en la obtenció, la elaboració i la difusió de la informació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: