07/06/2017

El CIC, a la presentació del Codi dels Arquitectes Tècnics

Els professionals de l’Arquitectura Tècnica a Catalunya presentaran el proper dijous 8 de juny, a les 11 hores, el seu Codi Deontològic i de Bones Pràctiques a la sala de conferències del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB).

 

Amb aquest motiu tindrà lloc una taula de debat amb representants de diversos col·legis de la sectorial tècnica per difondre entre els professionals i els mitjans de comunicació la funció col·legial de vetllar per la deontologia i les bones pràctiques en defensa de la qualitat i en benefici de la societat.

La taula rodona serà moderada pel president del Consell de la Informació de Catalunya, Roger Jiménez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: