CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

Pere Escobar analitzarà la violència en l’esport i el paper de la premsa

El proper dimecres 3 de maig, Pere Escobar, periodista esportiu d’extensa trajectòria compartirà taula amb el president del Consell de la Informació de Catalunya, Roger Jiménez,  per analitzar el fenòmen de la violència en l’esport i el tractament que estan donant els mitjans de comunicació.

L’acte, que estava previst per avui, s’ha ajornat al 3 de maig i tindrà lloc a l’auditori de la Biblioteca Jaume Fuster, a les 19 hores.

El món de l’esport, i més concretament el del futbol, sembla que s’allunya cada vegada més dels seus valors ètics fonamentals. En els darrers temps s’ha transformat de manera preocupant i sovint ocupa les seccions de successos i tribunals als mitjans de comunicació, a causa dels interessos econòmics, la corrupció, els suborns i la mala praxi.

Aquesta sessió s’enmarca en el cicle de xerrades que ofereixen Biblioteques de Barcelona amb  la coordinació del Consell de la Informació de Catalunya, amb l’objectiu de donar a conèixer el CIC i la seva funció a la ciutadania.

Mida-mitjana

fundacio-cic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *