CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

Nous mitjans s’adhereixen al CIC

Tres nous mitjans de comunicació s’han adherit en l’últim mes al Consell de la Informació de Catalunya, amb el compromís de vetllar per la ètica periodística i els principis reconeguts pel Codi Deontològic, pels quals vetlla aquesta Fundació.

El setmanari L’Independent de Gràcia i les webs d’educació diarieducacio.cat i la esportiva welova.cat han signat el protocol per formar part del CIC i se sumen així als més de 70 mitjans catalans adherits al CIC.

capçalera

welobadiarieducacio

Al igual que la resta de mitjans, el CIC els concedeix un segell de compromís ètic. És un distintiu públic que acredita que els mitjans de comunicació es comprometen a respectar el Codi Deontològic del Col·legi de Periodistes de Catalunya i a publicar les resolucions del CIC que els afectin. Així, el segell suposa un reconeixement de la tasca dels mitjans que poden reforçar la seva credibilitat davant dels ciutadans.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *