CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

Ja pots tornar a veure la jornada del CIC sobre periodisme i publicitat

El passat 27 d’abril, el Consell de la Informació de Catalunya va organitzar la jornada Periodisme i publicitat: adversaris i aliats.

L’objectiu d’aquesta jornada va ser  debatre les queixes rebudes sobre la simultaneïtat de l’exercici del periodisme amb activitats publicitàries a la llum del Codi Deontològic de la professió periodística de Catalunya i tractar sobre la diversitat de casos, alguns del quals podien entrar en el terreny del conflicte d’interessos.

Van participar en l’acte el periodista Joaquim Maria Puyal, comentarista radiofònic i pioner del futbol en català; Ferran Lalueza, Director dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació Universitat Oberta de Catalunya; Carolina López-Nicolau, vicedegana de relacions  públiques del Col.legi de Publicitaris i RRPP de Catalunya i va moderar la jornada Roger Jiménez, president del Consell de la Informació de Catalunya.

Si no vau poder assistir a la jornada, podeu veure el vídeo aquí:

I algunes imatges de la jornada:

_DSC0137 _DSC0141 _DSC0145 _DSC0157 _DSC0171N

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *