30/01/2014

Roger Jiménez, president del CIC, glossa la figura humana i professional de Manu Leguineche

Manu Leguineche ens ha deixat un llegat de riquesa extraordinari en el pla humà, intel•lectual i professional, segons va glossar el president del Consell de la Informació de Catalunya, Roger Jiménez, al funeral celebrat el dissabte 25 de gener la localitat alcarrana de Brihuega, on el periodista basc visqué els darrers anys.

“En Manu en sabia molt del valor de la modèstia i fugia sempre que podia dels elogis i els homenatges, però amb la gran claredat que el distingia insistia en que els periodistes facin bé la seva feina i que no canviïn la seva consciència professional per la consciència empresarial. Era el cap de la tribu, com li deien els corresponsals i enviats especials que se’l trobaven per racons del món que no hi figuren al mapa, i al llarg de la seva malaltia donà una important lliçó de paciència, estoïcisme, elegància i bon humor”, va assegurar Jiménez.

funeral_manu-01-615x461

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Compartir

Amb el suport de: