CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

La Fundació Consell de la Informació de Catalunya renova el conveni de col•laboració amb el Col•legi de Periodistes de Catalunya

El degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el president del Consell de la Informació de Catalunya signant el conveni.

El degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el president del Consell de la Informació de Catalunya signant el conveni.

 

El CIC promou i defensa l’ètica profesional, donant directrius i respostes a les preocupacions ètiques que sorgeixen de la societat, i fixa criteris sobre la conducta ética dels periodistes en l’exercici de la seva professió.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya, com a corporació fundadora, prestarà al FCIC un ampli suport per tal que pugui desenvolupar les funcions que determinen els seus estatuts.

Mitjançant aquest conveni, ambdues institucions seguiran col·laborant en totes aquelles activitats en les que, dins del seu àmbit de competència, puguin aportar la seva experiència i organització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *